Oglasio se ujak nestalog fitnes trenera: “Oči ga odaju kakav je čovek” – Tri dana ni traga ni glasa od Tomislava

|

“Ništa u njegovom ponašanju nije ukazivalo na to da ima neki problem. Vodio je zdrav način života, sportski je tip, atletske građe. Radio je u teretani i držao onlajn treninge. Živeo je sa bratom i sa majkom u Krnjači” ovako priča Mile Radosavljević, ujak nestalog mladića Tomislava Mančića (32) iz Krnjače.

Kako ujak tvrdi, “on je prava dobrica, vidite to po njegovom liku”.

“Vidite po njegovom liku, oči ga odaju kakav je čovek. On je malo tajnovit, zatvoreniji tip ličnosti, ali mnogo dobar. Radio je povremeno i kao obezbeđenje u jednom klubu”, ispričao je ujak.

Odmah posle prijave da je Tomislav nestao u utorak uveče, njegovog ujaka kontaktirali su prijatelji mladića.

“Dobio sam milion poziva od njegovih drugova, poznanika. Svi imaju samo reči hvale za njega. I oni su zbunjeni. Ne mogu da pretpostave šta je u pitanju”, kaže ujak u neverici.

Nestanak je prijavljen policiji sutradan, a od tog trenutka pa sve do momenta vođenja ovog razgovora, porodica nema nijednu novu informaciju o Tomislavu.

Tomislav je nestao u utorak uveče, a zabrinuta rodbina od tada traga za njim. Sa sobom nije poneo ni telefon ni lična dokumenta. U trenutku nestanka, u utorak uveče, u 20.17 sati, kada je poslednji put viđen kako izlazi iz zgrade u Krnjači i kreće ka Zrenjaninskom putu, na sebi je imao crni prsluk, i patike i duksericu u istoj boji. Visok je 183 centimetara, težak je oko 100 kilograma, ima smeđe oči i nema kosu.

Porodica se sa njim poslednji put čula u utorak, 14. februara, oko 17 sati, a poslednji put je viđen istog dana uveče, nešto posle 20 časova, od kada mu se gubi svaki trag.

Izvor: blic.rs