Besramno izvređao ženu u Provodadžiji: “Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela? Babu!”

|

Snimci delova emisija koji za cilj imaju upoznavanje partnera ili sklapanje braka često se nađu na društvenim mrežama, a neki od njih jako brzo postanu i viralni. Citati učesnika često nasmeju javnost, međutim, sada je pažnju privukao učesnik koji je publiku svojim ponašanjem zapanjio, a korisnike društvenih mreža razbesneo.

Tokom emisije “Provodadžija” jedan kandidat je uvredio ženu koju je upoznao i to na samom početku razgovora. Gospođa je prišla potencijalnom novom partneru i ljubazno se predstavila, kada je učesnik počeo da mumla i prevrće očima, a potom se drsko obratio njoj, ali i voditeljki emisije.

“I šta da pričamo? Kol’ko imate godina?”, pitao je čovek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne veruje – “Ovo je strašno! Pa vi imate preko 70. Zašto lažete. Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela?”, obratio se, polurazgovetno, voditeljki emisije, koja je pokušala da ga smiri, a potom stala u odbranu učesnice Rade.

“Dajte molim vas, televizijo, ne šaljite mi neke babe, ona može da kaže i da ima 35. Ne mogu od tebe da očekujem neku dužu vezu, da znaš”, nastavio je sa uvredama i razbesneo publiku koja je u komentarima urnisala nepristojnog kandidata.

“Kakav balvan”, “Lik je p.jan 100% života”, “Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane”, neki su od komentara.

Izvor: mondo.rs