Danas ima dupleks u Beogradu na vodi: Evo kako izgleda zgrada u Nišu u kojoj je Viki Miljković živela kao podstanar (FOTO)

|

Poznata folk pevačica, Viki Miljković, u biznis sa nekretninama uložila je više od milion ipo evra i živi u luksuznom dupleksu u Beogradu na vodi, a nekada je bila podstanar.

Naime, Viki je rođena u Nišu i kako je u nekoliko intervjua otkrila, sa majkom i ocem i bratom živela je u iznajmljenom stanu u jednoj zgradi u Nišu.

Njen dom bio je skroman, ali kako uvek ističe, bio je ispunjen toplinom i ljubavlju, a najlepše uspomene vežu je za dvorište koje je njihova zgrada imala.

– Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste.

– Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu – ispričala je ovu anegdotu Viki jednom prilikom.

Izvor: story.rs