Novi izazov snimljen na ulicama Beograda: Deca istrčavaju ispred auta, a onda počnu da se deru (FOTO)

|

Građani su na ulicama Beograda primetili da pojedina deca učestvuju u novom TikTok izazovu gde naglo izleću ispred automobila i viču, te time ne samo da ugrožavaju svoje živote nego i uznemiravaju vozače i prolaznike.

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo se upozorenje Beograđana na decu koja kod tržnog centra Galerija kod Beograda na vodi izleću vozačima ispred automobila i sve to snimaju.

– Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se “tuvivaj, tuvivaj”. Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile – objavljeno je na Instagramu.

Na fotografijama je grupa dece koja sedi na trotoaru i čekaju prvi automobil kako bi skočili.

Podsetimo, Beograđani su nedavno primetili i sličan zastrašujući prizor gde deca iznenada istrčavaju na kolovoz usled čega vozila naglo uspore, ali ga grupa dece opkoli, a zatim prati. Kada vozač stane oni se okupe oko vozila i fotografisu ga.

Takođe, roditelji su upozoravali i na novi čelendž, koji se može nazvati “gaženje do besvesti”, mališane i tinejdžere možda da dovede u opasnost te da zbog toga ugroze i svoj život. Izazov podrazumeva da dete leži dok ga drugi gaze da vide koliko može da izdrži.

Izvor: kurir.rs