Nišlijka Miona udala se za Amerikanca: “Zaboravila” poreklo, pa zajedno isprobavali srpsku hranu – Evo šta kaže za sarmu (VIDEO)

|

Na društvenoj mreži TikTok jedan profil koji vode devojka Miona i njen partner Džibri, prepun je raznih video snimaka na kojima par isprobava hranu iz različitih delova sveta. Ono što je zanimljivo jeste da je devojka poreklom iz Srbije, tačnije iz Niša, a sa Džibrijem je bila u rijalitiju “Venčanje za 90 dana”, na kanalu TLC.

Džibri i Miona su probali sarme, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu, a njihova reakcija na našu hranu oduševila je mnoge. Na samom startu videa istakli su kako im se jako dopada što je srpska hrana “čista” za razliku od brze hrane u Americi, a onda je na red došlo isprobavanje različitih naših ukusa.

Mioni se posebno dopala sarma, pa joj je dala ocenu 12/10 jer je prosto neverovatna. Takođe im se dopala kombinacija ukusa kiselog kupusa i mlevenog mesa. Ćevapi su dobili ocenu 10/10, a koliko im se dopala šopska salata nisu ni mogli da opišu brojevima, pa su joj samo dali ocenu “neverovatno”.

Na kraju su zaključili da ako neko nije imao prilike da proba srpsku hranu, ili uopšte balkansku, definitivno mora to da uradi:

“Probajte balkansku hranu, nije bitno da li je srpska, makedonska ili šta god, svi oni imaju vrlo sličnu hranu, ali je prosto neverovatno koliko je ukusno”, poručio je par iz Amerike u videu koji možete pogledati OVDE a Miona ni jednom rečju nije napomenula da je poreklom Srpkinja.

Brojni komentari složili su se sa njima, te se u njima moglo pročitati “Srpska hrana je najbolja”, “Nigde nema hrane kao na Balkanu”, “Kajmak!”, a bilo je i onih koji su im poručili da moraju da probaju burek, karađorđevu, štrudlu i druga naša jela.

Izvor: kurir.rs