Nikolina Pišek progovorila o maserki kod koje je išao Vidoje: “Ta pitanja me vređaju, a vidim da mnogi nemaju razumevanja”

|

Pre nekoliko dana Nikolina Pišek je ostala bez supruga, istoričara Vidoja Ristovića, a sada se po prvi put oglasila, te prvi put spomenula maserku kod koje se Vidoje zatekao u datom trenutku.

“Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja”, izjavila je hrvatska voditeljka za “Republiku”.

Nikolina je, inače, juče stigla u prestonicu Srbije i uslikana je u trenutku dok je šetala pse. Vidno iscrpljena, bleda i podbula od plača, hrvatska voditeljka pojavila se u društvu prijateljice i nakon šetnje ušla u zgradu gde je stanovala sa suprugom. Voditeljka inače živi na relaciji Zagreb – Beograd.

Izvor: republika.rs