Nakon razvoda je spakovala kofere i otišla u Pariz: Prva žena Vojina Ćetkovića bila je poznata voditeljka

|

Glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Veliku ljubav krunisale su bliznakinje Vera i Mila, koje su rođene 2010. godine.

Ipak, nije tajna da je poznati glumac pre nego što se venčao sa koleginicom Slobodom, bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović. Tokom devedesetih Nataša je bila jedno od zaštitnih lica popularnog Trećeg kanala, a posle gašenja te televizije povukla se iz medija.

Kada su se 2001. godine venčali, Vojin je važio za jednog od najpoželjnijih i najpopularnijih glumaca mlađe generacije, pa, ma koliko se trudili da intimu zadrže za sebe, njihovo venčanje nije moglo proći nezapaženo.

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, ali o rastanku se, kao ni o vezi, nije previše pisalo. Poslednjih godina Nataša Milovanović živi u Parizu, ali često dolazi u Beograd i još se druži sa kolegama koje je upoznala u vreme dok je radila u medijima. Među njima je i Irina Vukotić, koja joj je ostala bliska prijateljica.

Izvor: hellomagazin.rs