Roditelji Marije Šerifović od nje krili još jednu šokantnu tajnu: Sve se desilo u Čačku, u jednom hotelu

|

Roditelji našr poznate pevačice Marije Šerifović priredili su joj dosta neprijatnosti u javnosti, a naročito otac.

Oni su imali mnogo problema u svom braku, zbog čega su se svojevremeno i razišli, ali nažalost ne kao prijatelji.Harmonikaš Rajko Šerifović, otac pevačice završio je čak jednom i u zatvoru, a to što je Marija odlučila da se u odnos oca i majke ne meša on je žestoko osudio, pa dugo nisu pričali zbog toga.

Uspeli su da na kraju svi međusobno izglade probleme i žive poštujući jedni druge. Marija nikada nije krila da je mnogo bliža sa majkom, koja je često kod nje u Beogradu, pa se za njih dve može reći da su nerazdvojne.

Roditelji Marije Šerifović bili su uvek atrakcija za medije. Svakih nedelju, dve isplivavali su novi detalji iz njihovog burnog odnosa, i to ko se kockao, ko je imao dugove, ko jekoliko pio i tako slično. Jedan zanimljiv detalj iz svoje porodične biografije otkrila je i sama Marija. Ona je za ekipu TV Prva rekla kako joj je tokom jednog nastupa u Čačku majka rekla da je baš tu u obližnjem hotelu ona i začeta.

– Marija Šerifović je začeta u Čačku. Nekada davno su moji roditelji svirali u hotelu Morava i sinoć su me o tome obavestili. Eto, to je još jedna veza sa Čačkom. Da, majka me je nazvala i rekla mi je da sam nastala u hotelu Morava – rekla je kroz smeh Marija i tako i nasmejala TV ekipu, a zatim i javnost.

Izvor: story.rs