Naša pevačica uskoro izgovara sudbonosno “Da”: Evo šta kaže o prinovi, venčanici i drugim detaljima svadbe (FOTO)

|

Poznata srpska pevačica, Vanja Mijatović, udaje se 12. oktobra za svog izabranika Aleksandra, a pripreme za najradosniji dan u njenom životu još uvek traju.

Za venčanicu koju je poželela da obuče na ovaj za nju najbitniji dan, na primer, još uvek čeka materijal.

– Pripreme su u toku, spremna sam psihički, ali još mnogo toga nedostaje. Pre svega venčanica za koju čekam materijal, ali ja sam pozitivna i mislim da će sve biti savršeno. Imam jako dobar krug ljudi oko sebe koji mi pomaže u pripremama. Sve je ovo malo frustrirajuće, ali ne dam sebi da odem, da kažem, u neko crnilo – rekla je Vanja.

– Volim sve da vidim. Ja sam, „kontrol frik” i ne bih mogla da zamlislim da dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Sa mojim verenikom konsultujem se oko svega, jer imamo jako sličan ukus. Nemamo mnogo problema i oko svega se dogovaramo brzo – rekla je Mijatovićeva.

Dan posle svadbe Vanja Mijatović mora na posao, pa zbog toga još uvek nisu zakazali medeni mesec.

– Nismo zakazali medeni mesec, ja dan posle moje svadbe radim, takođe i moj budući muž. Volela bih da to bude Santorini, jer sam tamo skoro snimala spot, prelepo je mesto, mislim da ćemo odvojiti bar četiri dana za odmor.
Što se prinove tiče, razmišljamo o tome i pričamo već duže vreme, naravno da jedva čekamo, ali to već nije na nama – saopštila je pevačica.

Izvor: 24sedam.rs