Napokon zaboravio Cecu: Bogdan u zagrljaju poznate voditeljke – Šest meseci nakon raskida Srejović dao šansu novoj ljubavi

|

Otkada je raskinuo emotivnu vezu sa Cecom Ražnatović, beogradski ugostiteljski menadžer Bogdan Srejović postao je zanimljiv medijima. Svaki korak i potez prati se u stopu, u nadi da se sazna kako provodi vreme nakon raskida sa pevačicom.

Pošto je Ceca odlučila da dalje nastavi solo, Bogdan je po tvrdnji štampe i portala utehu pronašao u večernjim izlascima, ali i druženju sa pripadnicama lepšeg pola. Fotoreporteri su ga često mogli uslikati sa poznatim manekenkama ili Cecinim mlađim koleginicama, međutim, nijedna od njih nije dobila zvaničan status Bogdanove devojke.

Kako navode mediji, vivši dečko Cece Ražnatović, napokon je pronašao šansu za novu ljubav i to pored manekenke i voditeljke Katarine Šišmanović, koja je, iz još uvek nepoznatih razloga, pre izvesnog vremena nestala sa javne scene. Voditeljka i mendažer mesecima uživaju u zajedničkom društvu, što je, kako se spekuliše, možda dokaz divne veze, a možda samo jednog lepog druženja.

Inače, Katarinu Šišmanović mnogi su zavoleli u emisiji “Sve za ljubav”, koju je vodila sa glumcem Milanom Kalinićem. Iznenada se povukla sa televizijskih ekrana i od tada se o njoj malo zna.

Izvor: story.rs