Napokon otkriveno ko je velika ljubav Andrije Kuzmanovića: Udata je za sportistu, a evo gde su uslikani zagrljeni zajedno (FOTO)

|

Ovih dana se pod budnim okom javnosti nalazi brak Jelene i Novaka Đoković. Oni žive veoma miran život, daleko od očiju javnosti, pa niko i ne veruje da je njihov rastanak na pomolu. Ipak, priče o njihovoj krizi u braku su prethodnih dana bile sve glasnije.

Kada se u javnosti pojavila fotografija na kojoj je Novak u društvu šarmantne Ruskinje Darie, Jelena je odlučila da stvari uzme u svoje ruke, pa je mužu brže bolje udarila kontru. Sređena od glave do pete, supruga našeg tenisera je izašla u provod sa prijateljima, među kojima je i veliki zavodnik i glumac Andrija Kuzmanović.

Ova vesela družina posetila je poznati beogradski restoran nacionalne kuhinje, gde su uživali u hrani i piću. Po slikama vidimo da je njihov provod bio nezaboravan, kao i da joj je druženje prijalo, te je Jelena Đoković za tili čas postala viralna na društvenim mrežama.

Uobičajno je da bračni partneri povremeno izlaze odvojeno, te je ova slika Jelene Đoković digla veliku prašinu u javnosti. Ako sudimo po komentarima, fanovi ovog poznatog para strahuju da je Noletova žena i dalje ljuta na njega zbog fotografije sa Dariom, pa je to razlog zbog kojeg je poznati teniser izostao sa ovog okupljanja.

Podsećamo, brak Novaka i Jelene je odoleo brojnim izazovima, a prepreke koje na koje su naišli, još više su ojačale njihovu ljubav. Zato verujemo i da će ove probleme sa slikom, ako uopšte i postoje, rešiti veoma brzo.

Izvor: story.rs