Nakon tužnih vesti, poseban razlog za slavlje kod Ražnatovića: Ceca objavila snimak sa Anastasijom, veliki dan za porodicu

|

Željko, sin Veljka Ražnatovića, puni danas tri godine, a baka Svetlana Ceca Ražnatović objavila je video snimke na storiju, koje su napravili njeni obožavaoci.

Skoro na svakom videu koji je napravljen kako bi malenom Željku čestitali rođendan, fanovi su iskoristili i jedan koji je svima već dobro poznat, a u pitanju je video na kojem su Anastasija i Ceca zajedno nasmejane saopštile da se snajka Bogdana porodila.

Upravo je to skrenulo pažnju mnogima, s obzirom na to da su nedavno objavili tužnu vest da je Anastasija izgubila bebu koju je čakala sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem i da se od tada potpuno povukla iz javnosti.

Inače, Bogdana, Veljkova izabranica je pre tri godine, 3. juna, na sved donela svog prvog sina, naslednika Željka, a ovde godine pre više od mesec dana, tačnije na Arkanov rođendan, 17. aprila dobili su i drugog naslednika Krstana, kojeg su krstili u strogoj tajnosti pre par dana.

Izvor: kurir.rs