Nakon skandala sa biznismenom, Iva Grgurić pokazala dečka: Ovo je Nemanja, naslednik srpskog bogataša

|

Starleta Iva Grgurić i pobednica Zadruge 3, nedavno se našla u centru skandala, kada je biznismen iz Hrvatske otkrio šokantne informacije iz njenog privatnog života. Marijan Šarić, koji je 40 godina stariji od Ive, izjavio je da “joj je pomagao jer je bila sirotinja”, i da je nakon veze sa njim bila i sa njegovim sinom.

Nekadašnja pobednica Zadruge i voditeljka Red televizije rešila je da ignoriše ove navode i potvrdi da ima novog dečka. Mediji su ranije preneli da je u pitanju biznismen iz Srbije, naslednik beogradskog biznismena.

Nemanja je iz Beograda i radi u porodičnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ranije otkrio da se radi o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Vrlo su bogati, sedište njihove firme je u Luksemburgu, a posluju širom Evrope.

Iva je na Instagramu, nakon serije slika na kojima pokazuje novu, nadograđenu kosu, pokazala i dečka, te se sada zna kako izgleda Nemanja.

Izvor: mondo.rs