Nadležni reagovali zbog Mileta Kitića: Folker blokirao trotoar i postavio rampe sa pištalicom

|

Folk pevač Mile Kitić našao se na meti osuda, nakon što je na jednoj Instagram stranici objavljeno da je ispred svoje kuće na Lekinom brdu zauzeo iscrtano parking mesto. Iako pevač navodno ima garažu, on je postavio rampe sa pištalicom.

Kako bi saznali da li su nadležne institucije reagovale i da li je stigla prijava nakon ovog folkerovog poteza, kao i da li on na ovo ima pravo, ekipa Alo! stupila je u kontakt sa komunalnom službom opštine na kojoj se nalazi kuća Mileta Kitića.

“Prijava je stigla putem našeg sajta, tj. službenog mejla komunalne inspekcije”, potvrdio je za gore pomenuti list rukovodilac komunalne inspekcije i objasnio:

“Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl”, kažu iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrivaju šta će preduzeti:

“U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu”, izjavio je rukovodilac koji je otkrio šta čeka pevača ako se ispostavi da nema dozvolu:

“Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje”, objasnio je rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović.

Iz redakcije Alo! pokušali su da stupe u kontakt sa Miletom, kao i njegovom suprugom Martom, ali oni do objavljivanja ovog teksta nisu odgovarali na njihove pozive.

Izvor: alo.rs