Nada Topčagić leta provodi na Tari: Pokazala vikendicu na planini – I na odmoru ne može bez bašte (FOTO)

|

Mnogo puta do sada od Nade Topčagić moglo se čuti da je godinama vredno radila kako bi za sebe i svoju porodicu stvorila krov nad glavom. Sve što je tokom godina najveće popularnosti zaradila, pevačica je pretočila u nekretnine.

Tako danas ona i suprug Zlatko Đorđević mogu da se pohvale da poseduju stan na Kosančićevom vencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori na obali mora, vikendicu na Tari, vilu u Starim Banovcima i još jednu u Beogradu.

Vikendica Nade Topčagić na Tari zauzima posebno mesto u srcu pevačice, koja već duže vreme preko leta ne uživa u klasičnom morskom odmoru, već više voli planinsku svežinu. Kućica koju krasi pogled na četinare mesto je u kom se ona najbolje odmara i zato ju je opremila najlepšim kožnim nameštajem a pre izvesnog vremena sobu na drugom spratu je proširila.

Nada i njen suprug tamo gaje voće i povrće i ne kriju da oboje uživaju u tome. Dom Nade Topčagić često posećuju pevačicin sin Mikica, snaja i deca te tada zajedno odlaze do potoka i obilaze vodopade možda čak i najlepše u Srbiji.

Izvor: story.rs