Atina Tošić izašla iz medijske ilegale: Karleuša objavila slike sa ćerkama – Tri dame uživaju u Dubaiju

|

Jelena Karleuša odlučila je da svoj 44. rođendan proslavi u Dubaiju. Na luksuzno putovanje povela je i svoje ćerke Atinu i Niku. Pevačica iz Dubaija često deli zanimljive slike, pa su njeni pratioci mogli da vide specijalnu tortu u obliku slova J, kao i veličanstven pogled iz apartmana.

Međutim, svi su se iznenadili kada je objavila i fotografije svojih ćerki s obzirom na to da njih dve dugo nisu prisutne na društvenim mrežama. Iako su bile vrlo aktivne na “Instagramu” gde su sakupile veliki broj pratioca, ćerke Jelene Karleuše iznenada su se povukle sa društvenih mreža. Atina je deaktivirala naloge na “Instagramu” i “Tik-Toku”, dok Nika već duže vreme ne objavljuje ništa iz čega se može zaključiti da njih dve samo žele mirno odrastanje i malo privatnosti.

Sada je Karleuša obradovala fanove objavom sa svojim naslednicama te sakupila mnoštvo pozitivnih komentara na račun Atine i Nike, a samo neki od komentara bili su: “Dive”, “Atina i Nika su divne i vaspirtane devojčice” “Lutkice”, “Atina i Nika su predivne”… Svima je zapalo za oko da su Atina i Nika izrasle u veoma lepe devojčice, a Jelenini pratioci pišu i da je starija ćerka ista majka.

Izvor: story.rs