Nada Macura iskreno o bivšem mužu: Da mi nije ostavio stan bila bih podstanar – Žalim što nemam dece

|

Poznata doktorka Nada Macura bila je gost u Pulsu Srbije kod autora i voditelja Ivana Gajića. Tom prilikom otkrila je do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

“Nikada nisam imala podršku. Sve sam sama u životu postigla”, započela je doktorka svoju priču, a onda joj je voditelj postavio pitanje o bivšem suprugu i citirao Nadine reči iz davnog intervjua u kome je ispričala da joj je suprug pre braka rekao da ne može da ima decu i da razmisli da li će da se uda za njega.

“Ne bih htela da iznosim podatke iz njegovog privatnog života, čak mi ni lekarska profesija ne dozvoljava da iznosim takve detalje. Tada nije još ni proradio materinski instinkt kod mene. Sada žalim što nemam dece. Nije to ni bila neka vanserijska ljubav. Bila je to sasvim normalna ljubav. Objašnjavam ljudima i mojoj porodici da nisam nesrećna što nemam dece. Vidite ljude koji ne mogu da imaju dece i koliko su nesrećni i sve vantelesne oplodnje, koje pozdravljam. Ja sam krenula drugačijim pute. Putovala sam mnogo sa mojim bivšim mužem. Išli smo po raznim morima, jer je moj muž bio Dalmatinac. Sve mi je ostalo u lepom sećanju. Zahvaljujući njemu imam i stan u kom sam sada”, ispričala je Macura, i dodala:

“Ostala bih sigurno podstanar da mi nije ostavio stan. Možda bi me to nateralo da nađem partnera koji, možda, ima neki lep stan”, u svom šaljivom stilu je zaključila doktorka Macura.

Izvor: kurir.rs