Na sceni dama i po, a sad se zna i kakva je privatno: Komšije raskrinkale Cecu Bojković – “Redovno je viđam, šta bih vam rekao…”

|

Svetlana Ceca Bojković jedna je od najuspešnijih srpskih glumica, a svojim komšijama je omiljena javna ličnost i za nju imaju samo reči hvale. Ona je decenijma aktivna na domaćoj glumačkoj sceni, a brojnim ulogama i svojom uspešnom karijerom zaslužila je status jedne od najuspešnijih domaćih glumica.

Ekipa Kurir televizije sada je posetila kraj u kojem glumica živi, sa ciljem da ispita njen odnos sa komšijama i otkrije kakva je Ceca u privatnom životu. Sve komšije rado su i sa osmehom govorile o glumici, te istakli da je privatno vrlo prizemna i da se svakome uredno javi.

“Jedna divna dama, ona mi je omiljena glumica o kojoj sam u 5. razredu pisala sastav na ruskom i dobila peticu. Svakodnevno je viđam, uredno se javlja. Sve pohvale, volim njene serije, mislim o njoj sve najlepše. Kupuje kikiriki, viđam je da sedi u kafiću”, ispričala je prodavačica iz Cecinog komšiluka.

Drugi komšija takođe je imao samo reči hvale:

“Viđam je skoro svakog dana, ne znam šta bih vam rekao osim da je odlična glumica i da je svi volimo. Velika je dama i fantastičan komšija, koja često svrati kod nas u radnju”, ispričao je glumičin komšija.

Izvor: kurir.rs