Poznata novinarka bacila oko na Snežinog partnera: “Vanja, što si lep” – Svi se pitaju kako će pevačica reagovati na ovo (FOTO)

|

Iako su Snežana Đurišić i Vanja Milošević već dugi niz godina u skladnoj vezi, s vremena na vreme dešavaju se sitni potresi. Nema sumnje da Snežanu i Vanju povezuje jaka ljubav potkovana podrškom i razumevanjem. Međutim, poverenje se nekako dovodilo u pitanje kada su pevačica i ginekolog u pitanju.

Ako se o nečemu proteklih nekoliko godina pisalo to je da je Vanja svoju izabranicu prevario. Iako je Snežana uvek oštro demantovala sve te navode, nastavljeno je da se na tu temu spekuliše, a povod se uvek nađe. Šarmantni doktor često je okružen lepim damama, voli sa njima i da flertuje, što navodno pevačici ne smeta, jer zna da je njihova veza stabilna.

Povod za nove spekulacije po kojima je nastupila kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Mioševića nastao je danas kada je novinarka Vesna de Vinča gostujući u jednoj TV emisiji podelila SNIMAK sa Vanjom na svom profilu.

U jednom trenutku Vesna je Vanji poručila da je izuzetno lep, a svi su se istoga trena zapitali kako će pevačica preko ovoga preći, hoće li joj komplimenti na račun izgleda njenog partnera zasmetati ili će joj imponovati.

Izvor: story.rs