Na mrežama je sve savršeno, a ovako izgledaju Milena i Igor kada ih niko ne gleda: Osvanula spontana slika sa veselja

|

Ljubavna priča udovice političara Olivera Ivanovića, Milene Popović i Igora Jurića počela je pre nekoliko godina, sasvim slučajno. Jedan kratak razgovor i susret bio je dovoljan da se srodne duše prepoznaju, a onda se rodila ljubav.

Iako Igor retko objavljuje zajedničke fotografije, Milena Popović i Igor Jurić, sudeći po njenim objavama na Instagramu, deluju kao vrlo skladan par.

Ipak, mnogi se pitaju kakav je njihov odnos kad su daleko od društvenih mreža. Upravo to je Milena pokazala najnovijom fotografijom, koja je nastala spontano, kada je par mislio da ih niko ne gleda.

Svoj trenutak sreće, Milena Popović i Igor Jurić, na jednom veselju, podelili su zagrljajima i iskrenim osmesima, a taj momenat neko je zabeležio okom kamere, te je nastala ova divna fotografija.

Sada ova emotivna fotografija sa simboličnim opisom „MI” krasi Instagram profil državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine.

Kada je Milena obelodanila vezu sa Igorom, naišla je na velike kritike i osude javnosti, ali je ništa nije pokolebalo.

“Ljudi kažu nemoj naglas da pričaš o sreći, ćuti, pokvarićeš je, ne, ja mislim suprotno, ja mislim da je toliko retko da smo iskreno srećni da baš o tome treba da pričamo na sav glas. Da nećemo time pokvariti svoju sreću, da je sreća u nama”, rekla je jednom prilikom Milena Popović.

Izvor: story.rs