Muž Marije Petronijević objavio sliku Nataše Bekvalac uz čudan komentar: Svi se pitaju šta ovo znači

|

Suprug glumice Marije Petronijević dugo je bio nepoznanica za javnost. Tek nedavno povodom premijere jednog filma u Beogradu suprug Milinko je pristao da sa glumicom prošeta crvenim tepihom i predstavi se medijima. Milinko Isaković javnosti je ranije bio poznat kao bogati humanitarac i IT stručnjak, ali niko sve donedavno nije imao pojma da je upravo on osvojio srce prelepe glumice.

Kada je vest o braku sa glumicom počela da se širi mrežama mnogi su potražili Milinkov profil na “Instagramu” da bi saznali što više o njemu i tamo su imali i šta da vide. Svega dve fotografije sa Marijom, zatim dosta pejzaža ratarskih plodova, a tu je i slika Nataše Bekvalac, što je mnogima naravno zapalo za oko.

Ispod Natašine fotografije Marijin suprug je izveo nekakvu analitiku o lajkovima što skoro nikome nije bilo jasno. Nejasno je bilo zašto se time, uopšte njome bavio, ali kako Milinko kaže u objavi, pametni će znati kako da iskoriste ove informacije.

Inače, humanitarac i glumica žive u selu Visibabe, gde se bave stočarstvom i poljoprivredom. Imaju i zajedničkog sina čije slike ponosna majka često objavljuje, te se može primetiti kako svi zajedno uživaju u seoskoj idili.

Izvor: story.rs