Mladen je sam uspeo da osvoji pola miliona u “Poteri”: Sada otkriva kako će potrošiti novac – Spomenuo i tragača

|

Student psihologije Mladen Milanović (31) iz Smederevske Palanke bio je odličan u ovonedeljnoj “Poteri” i osvojio 500.000 dinara. Za njega su reči hvale imali i voditelj Jovan Memedović, te tragač Milan Bukvić.

Mladen je nakon pobede sumirao svoje utiske o takmičenju, progovorio o svojim hobijima i otkrio na šta će potrošiti novac od nagrade.

On je na početku naveo da bi tragača Milana Bukvića vodio na koncert Zdravka Čolića, te je otkrio čime se bavi u slobodno vreme kao i ko mu je prvi čestitao na pobedi.

“Milana bih pozvao na prvi sledeći koncert Zdravka Čolića. Ja plaćam karte i piće i sve je obezbeđeno. Ono što je zanimljivo u mom životu, pa izdvojio bih da skupljam raznobojne smešne čarape. Osoba koja mi je prva čestitala pobedu pored tima je bila moja devojka”, otkrio je Mladen.

Budući da je na kraju sam ostao u finalu “Potere”, on je otkrio kako se osećao u tom trenutku. Takođe je otkrio na šta će potrošiti novac koji je osvojio.

Kada sam ostao sam osetio sam se prilično usamljeno, jer sam znao da moram da odgovorim sad baš na sve oblasti. Novac ću potrošiti na neki nemački polovni automobil, onako garažiran, baba ga je samo vozila do pijace i nazad, rekao je Mladen kroz smeh i dodao:

“Jedna od prednosti pobede u “Poteri” je to što ćete shvatiti da imate više rodbine, nego što se mislili da imate. Kada sam gledao “Poteru”, mislio sam da su tragači strašno visoki i… vrlo strašni, ali nisu svi takvi”, ispričao je Mladen i preporučio ljudima da se prijave za učešće u kvizu “Potera”.

Izvor: espreso.co.rs