Mirka se oglasila nakon Vujadinovog ispada na mrežama – Jedno pitanje potpuno ju je poremetilo i zateklo

|

Fudbaler Vujadin Savić, suprug glumice Mirke Vasiljević, ponovo se našao u fokusu interesovanja medija, ali ne zbog sportskih uspeha već, kako mnogi ocenjuju, malograđanskih stavova i prostačkog ponašanja. Incident se dogodio povodom predstojećeg Europrajda, gde se Vujadin sukobio sa jednom pripadnicom gej populacije.

Povodom toga mediji su kontaktirali njegovu suprugu, glumicu Mirku Vasiljević, koja je na samom početku razgovora za Pink portal izjavila da nije najbolje upućena u aktivnosti svog supruga, budući da je ovih dana poslovno van Beograda.

“Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu:”Šta radiš, gde su deca, kako su deca”, nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla”, započela je Mirka, kojoj su predočili na koji način je Vujadin komunicirao sa pripadnicom LGBT populacije.

“Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo”, rekla je glumica i dodala:

“Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno”, objasnila je Mirka.

Budući da Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, pitali su je, uzmu li se u obzir Vujadinovi stavovi, kako bi reagovala u slučaju da se u budućnosti neko od njihove dece deklariše kao pripadnik LGBT populacije.

“Uh, ne znam kako, stvarno… Nikada nisam razmišljala na tu temu, zatekli ste me sad. Deca odrastaju u sredini sa mamom i tatom. Nisam uopšte razmišljala na tu temu. Kada dođem u neku situaciju, onda rešavam i razmišljam, koja god da je situacija. Nema potrebe da razmišljam o tome unapred. Sada su mi preokupacije da dobro završe školu, osnovnu pa srednju, pa čime će se baviti, da imaju prave vrednosti i da znaju šta je i kakav je život, a ne u koga i kada će se zaljubiti”, poručila je Mirka Vasiljević.

Izvor: espreso.co.rs