Milica Todorović otkrila zašto nikad nije nastupala u rodnom Kruševcu: “Nisu hteli da me podrže”

|

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, pa do danas, pobednica Milica Todorović održala je na stotine koncerata u gradovima širom Srbije i regiona, ali ono što je interesantno je da nikada nije nastupala u rodnom Kruševcu.

Pevačica je nedavno ispričala da postoji problem sa čelnicima Grada koji datira iz vremena njenog ušešća u takmičenju “Zvezde Granda”, gde je pobedila.

“Moj rodni grad me nikada nije pozvao da gostujem, zato što kruže priče da ja ne želim da pevam u svom rodnom gradu i da je mene sramota da pevam u Kruševcu. To je jedna velika gluost”, objasnila je Milica u emisiji Amidži šou, a onda je otkrila šta se dešavalo pre više od deset godina:

“Sada da me pozovu, ne znam ni da li bih otišla iskreno da kažem. Tako je bilo i dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda“, nisu hteli da me podrže. Tada su nam trebali autobusi, stilisti, ja sam sama našla ljude kojima sam zahvalna i danas družim. Iz opštine su mojoj mami rekli da podržavaju samo umetnike i nisu hteli da me podrže”, otkrila je Milica Todorović nakon mnogo godina.

Izvor: kurir.rs