Milica Milša pokazala unutrašnjost novog stana: Glumica uživa u omiljenoj fotelji – Oko nje čist luksuz (FOTO)

|

Milica Milša i Žarko Jokanović su od serije “Igra sudbine” zaradili ogromnu svotu novca koja im je omogućila da kupe stan u elitnom delu Beograda a u isti su se uselili početkom maja. Uživaju u brižljivo uređenom prostoru a pored terase i balkona koji smo videli nekoliko puta Milica je sada objavila i izgled dnevne sobe koja oduzima dah.

Mali deo njihovog novog raja Milica je pokazala na Instagramu, što je obradovalo sve koji je prate.

Milica Milša uživala je u svom raju opuštajući se u fotelji koja je baš za tu namenu, pokrivena žutim ćebetom u prijatnom ambijentu koji odiše toplinom. U dnevnom boravku Milice Milše i Žarka Jokanovića najviše su zastupljene krem i braon nijanse koje njihovom domu daju još veću toplinu.

Salonski nameštaj varira između svetlo krem i sive do boje kakaa a tu je i savršeno osvetljenje koje svemu daju posebnu draž. Slike na zidu uramljene su u ramove sličnih boja, dok je nijansa laminata ukombinovana za zlatnom vazom i još nekim sitnim detaljima koji prostoru daju posebnu draž.

Pretpostavlja se da se upravo iz dnevnog boravka može izaći na prostranu terasu, koja ima ima i stolice i udobne ležaljke. Svaki ćošak je u biljkama, a šarene lampice su pravo osveženje za prostor. Kako se nalazi na poslednjem spratu zgrade pogled „puca“ na sve strane.

Izvor: svet-scandal.rs