Milanov potez u centru Beograda izazvao lavinu reakcija: Evo kako se sve odigralo, ima jednu poruku

|

Milan Bojić, vozač GSP-a juče je zaustavio saobraćaj, i to je izazvalo oduševljenje kod svih putnika i prolaznika. On je jednoj starijoj sugrađanki pomogao da pređe ulicu. On je poručio da nema potrebe za nerviranjem u saobraćaju, jer pet sekundi neće promeniti život nikome.

Ovaj vozač nije očekivao da će ovaj njegov gest izazvati ovakve reakcije u javnosti. Pošto do sada nije imao Instagram nalog, otvorio ga je kako bi se izvinio putnicima, jer je na minut zaustavio autobus, kako bi pomogao starijoj ženi da pređe ulicu.

– Zaista sam iznenađen reakcijom javnosti zbog svega ovoga, jer mi vozači u GSP-u, radimo to svakodnevno. Svakoga dana neko učini po jedno dobro delo, pomogne nekome – rekao je Bojić.

On je rekao da su svi vozači, počevši od kočijaša pa do današnjih dana, bili uvek džentlmeni i da je jako važno da tako i ostane.

On je tog dana vozio autobus u Bulevaru kralja Aleksandra, a jedna starija gospođa želela je da pređe ulicu, a svi drugi vozači su joj svirali, a žena je hodala veoma sporo do tramvajskih šina koje su na sredini bulevara.

– Brzo sam odreagovao, osigurao sam autobus, ukočio i povukao sve sigurnosne sisteme, izašao jer sam morao da joj pomognem da pređe, jer je rizik bio veliki – rekao je vozač.

– Moje kolege i ja vozimo osam sati svakoga dana, u saobraćaju smo, verujte mi niko se ne nervira, svako ima osmeh na lice, a pet sekundi nikome neće promeniti život – kaže Bojić.

I drugi sugrađani iskazali su zahvalnost, tako što je vozač dobio kolače od jedne gospođe kojoj je tri puta pomogao da u autobus unese kolica za pijacu, koja su bila preteška.

– Ta žena me je čekala sat vremena na stanici kako bi mi uručila kolače, ka ja sam ih vrlo rado podelio sa svim putnicima koji su bili u mom autobusu – rekao je Bojić.

Izvor: espreso.co.rs