Milan Štrljić otac je naše poznate glumice, gledali ste ga u serijama: A evo kako izgleda njen 21 godinu mlađi polubrat (FOTO)

|

Onos Ive Štrljić i njenog oca Milana, jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, godinama je u žiži javnosti. Kada je Iva imala 15 godina, njen se otac razveo od njene majke, svoje supruge Slavice, inače balerine Pozorišta na Terazijama i otišao da živi u rodnu Hrvatsku, gde je otpočeo novi život.

On od tada nije ni dolazio u Srbiju, gde je živeo skoro dve decenije, a izgleda da se nije baš ni mnogo zanimao da ostvari blizak odnos sa ćerkom, koja je takođe krenula glumačkim stopama.

− Dešavalo se više puta da mediji žele da naš odnos u javnost prikažu kroz neku „svađu“, kao nerazgovaranje, ali to nije tačno. Moram da naglasim da ću svog oca uvek da branim, čak i kada on to nije zaslužio, jer sam ipak njegova ćerka. I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka ‒ rekla je nedavno Iva Štrljić u jednom intervjuu.

Glumac Milan Štrljić je prošlog marta sedamdeset godina, a već 25 je u skladnom braku sa Dašom, fizioterapeutom po zanimanju. „Supruga je moj čvrst oslonac‟, rekao je Milan u jednom od retkih intervjua koje je dao poslednjih godina.

On nerado govori i o svom sinu, koji je od polusestre Ive Štrljić mlađi čak 21 godinu.

− Moj sin Frane govori engleski jezik besprekorno, mnogo voli borilačke veštine i želi da uči japanski ‒ rekao je Milan Štrljić jednom.

Izvor: hellomagazin.rs