Milan Milošević se onesvestio na Ostrogu: Izgovorio tri reči, pa je pao na pod – otkriveno šta se desilo

|

Voditelj Milan Milošević mnogo vremena provodi u Crnoj Gori nakon odlaska s Pinka. On tamo ima puno prijatelja, a njemu je oduvek bila želja da poseti manastir Ostrog, što je sebi pre nekoliko dana konačno i ispunio. Zapravo to je bilo iznenađenje koje su mu priredili prijatelji. Ali poseta nije u potpunosti protekla kako je planirao jer se Milanu u jednom trenutku slošilo i pao je u nesvest.

– U manastiru je, kao i uvek, i tog dana bila gužva. Milan je ušao u jednu prostoriju i slušao govor sveštenika. Bilo je dosta ljudi unutra. Odjednom je osetio tegobu i prijateljici rekao: “loše mi je”. Izašao je napolje i naslonio se na zid. Posle nekoliko trenutaka je krenuo dalje, ali mu se u tom momentu zacrnilo pred očima i on se samo srušio. Mnogi su odmah pritrčali da mu pomognu i brzo je došao sebi. Sedeo je nekoliko trenutaka i zahvaljivao ljudima. Čim se osetio bolje, nastavio je da obilazi manastir – kaže izvor i dodaje da je Milan ispričao prijateljici da veruje da mu je pozlilo od velikog uzbuđenja što je konačno posetio Ostrog.

Prilikom ove posete manastiru, Milošević je doživeo i susret koji će pamtiti.

– Milanu je prišla devojka koja je tu bila sa slepom majkom. Rekla mu je da njena mama njega obožava i zamolila ga da malo porazgovara s njom. – Milošević je prišao ženi, a ona je od sreće krenula da plače, da ga ljubi i da govori kako bi njegov glas prepoznala među milion ljudi, jer je godinama unazad dane i noći provodila slušajući njegove emisije – završava izvor.

– Tačna vam je informacija, ali zaista ne bih o detaljima – bio je kratak Milošević.

Izvor: kurir.rs