Dnevni horoskop za 15. februar 2023. Blizanci, izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor

|

Ovan

Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Zdravlje: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Rak

Ljubav: Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Lav

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Devica

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Posao: Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na Vašu koncentraciju ili da Vas neko »ulovi« u zamku. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Vaga

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Posao: Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na Vašoj strani. Zdravlje: Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Vodolija

Ljubav: Ništa nije bezazleno, kao što izgleda. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose.

Ribe

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.