Miki Đuričić se oglasio nakon diskvalifikacije: Progovorio o razlozima bekstva iz Zadruge i o daljim planovima

|

Bivši Zadrugar Miki Đuričić, diskvalifikovan je iz rijalitija “Zadruge 6” kad je odlučio da samoinicijativno napusti Šimanovce, a on se sada oglasio prvi put za javnost, nakon napuštanja ovog raskošnog imanja.

– Dobro jutro. Evo da vam se javim, kući sam hvala Bogu, i svi smo dobro. Moja ćerka i supruga presrećne su što me vide. Probudio sam se sada, žena će sada ići na posao. Ne želim da pričam o razlozima mog izlaska, ali mi verujte da imam veoma dobre razloge što sam izašao. Najvažnije je da sam sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa svojom porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Videćemo se nekad, negde. Mnogo nam je lepo otkako sam stigao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti svoj Jutjub kanal. Pozdrav i bez nerviranja – saopštio je Miki u svom prvom javnom obraćanju nakon izlaska.

Inače, on je bio prvi učesnik rijalitija koji je potpisao ugovor za sezonu 6. Kako se pisalo u medijima, njegov honorar za učešće u šou-programu bio je čak 150.000 evra, a on je tada napravio dogovor sa produkcijom, da za razliku od drugih učesnika, nije u obavezi da ostane tamo do kraja rijalitIja.

Miki Đuričić se duže vreme žalio da mu mnogo nedostaje njegova porodica i da želi da ide kući. On je pre samo sedam dana pokušao da pobegne sa imanja, i to zato što je načuo glasine da se njegova supruga razočarala u njega.

Izvor: kurir.rs