Meso, povrće i desert, a cena sitnica – Student iz Novog Sada snimio obrok, ljudi oduševljeni: “I da je 200 dinara isplati se”

|

Smisliti obrok koji će biti što jeftiniji a da je ukusan i da uspe da ispuni vaša očekivanja pravi je izazov u današnje vreme. To je posebno slučaj kada ste student koji pokušava da što bolje prođe sa troškovima, da odvoji za izlazak, piće i sve ostale društvene aktivnosti, a da pritom obrok bude hranljiv.

S obzirom da je studentski period vrlo stresan, ako se ne vodi računa o pravilnoj ishrani, ovo doba može ostaviti velike posledice po zdravlje, te se mora voditi računa o dobro izbalansiranoj ishrani.

Jedan student je u Novom Sadu objavio na svom TikTok nalogu snimak obroka menze koji je njega, kako navodi, koštao svega 90 dinara. On je snimio porciju graška i poveće bečke šnicle, uz sutlijaš i tanjir cvekle, a ako je ovaj obrok zaista koštao samo 90 dinara, ovo je i više nego jeftino.

“Da čujem vašu ocenu? Studentska večera 90 dinara”, naveo je on na snimku.

Nakon objave usledilo je more komentara, a do sada je ovaj snimak komentarisan više od 400 puta. Sudeći po onome što su korisnici naveli, za novac koji odvojite ovaj obrok se zaista isplati.

“Za 90 dinara je ekstra”, “Top”, “Ako je za 90 dinara, odlično”, “Ekstra za te pare, 10ka”, “Fantastično, top klopa”, “Za 90 dinara ne može čips da se kupi, ovo je ekstra”, “Top i da je 200 dinara”, “Vrh”, “Ekstra”, “Top”, ređali su se komentari oduševljenih korisnika.

Izvor: espreso.co.rs