Mesečni horoskop za februar: Rakovi menjaju posao, Ribama partner sprema iznenađenje

|

Ovan

Posao: trudite se da zadržite ravnotežu u međuljudskim odnosima, ali ipak ne uspevate proći bez rasprave, naročito sa autoritetima. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je zategnut. Slobodni Ovnovi flertuju sa jednom starijom osobom. Zdravlje: čuvajte se povreda.

Bik

Posao: ostvarujete planirano, ali uz veliki napor i više pokušaja. Finansijska situacija je stabilna, iako ste izloženi troškovima. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da promene emotivni status. Zdravlje: bez problema.

Blizanci

Posao: pred vama je mesec u kojem ćete se morati malo više potruditi kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Nadređeni vrše pritisak na vas. Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba se oseća zapostavljeno. Slobodni Blizanci ulaze u strastvenu avanturu. Zdravlje: mogući su upalni procesi.

Rak

Posao: u februaru ćete se posvetiti novim planovima a neki pripadnici vašeg znaka menjaju poziciju ili posao. Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku odnos sa partnerom može biti nestabilan zbog nervoze s obe strane. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dve osobe. Zdravlje: pazite se povreda, mogući su problemi sa želudcem.

Lav

Posao: motivisani ste za unapređenje poslovanja. Moguće su rasprave sa saradnicima kao i promena posla. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, partner se oseća zapostavljeno sa vaše strane. Ako ste slobodni, pokušavate se približiti osobi od autoriteta. Zdravlje: osetljiva kolena i zglobovi.

Devica

Posao: povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima Devicama donosi brzu realizaciju svakodnevnih obaveza. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, partner pokušava da vas privuče ali i isprovocira. Slobodni pripadnici znaka u februaru će imati više prilika za romansu. Zdravlje: stabilno je.

Vaga

Posao: tokom februara ste fokusirani isključivo na porodicu i posao obavljate mehanički, što može doneti nezadovoljstvo nadređenih. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, tenzija vlada u odnosu sa partnerom, a slobodne Vage preko porodice upoznaju osobu koja će ih zainteresovati. Zdravlje: manji problemi s urinarnim traktom.

Škorpija

Posao: mentalno ste napeti ali istovremeno i produktivni. Izbegavajte sukobe sa kolegama. Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku odnos sa partnerom je nešto stabilniji u odnosu na raniji period. Slobodne Škorpije menjaju emotivni status. Zdravlje: stabilno je ali ste nervozni.

Strelac

Posao: pred vama je mesec koji donosi rasterećenje od poslovnih obaveza, ali ste izloženi velikim troškovima. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan a slobodni pripadnici vašeg znaka su neodlučni jer imaju dva zainteresovana kandidata. Zdravlje: obratite pažnju na ishranu.

Jarac

Posao: motivisani ste i puni energije sto će se povoljno odraziti na vaš posao i karijeru. Moguće nove saradnje. Ljubav: ako ste zauzeti, voljena osoba se pored vas oseća usamljeno. Slobodni Jarčevi prave strategiju kako privući osobu koja ih privlači. Zdravlje: energični ste ali i skloni povredama.

Vodolija

Posao: vredno radite, ali vam je ovaj mesec nešto napetiji nego inače. Pametno rasporedite obaveze i ne ulazite u sukobe s autoritetima. Ljubav: ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet a slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u tajnu vezu. Zdravlje: muči vas nesanica i nervoza.

Ribe

Posao: otvaraju vam se nove prilike za napredovanje i ovo je period u kojem će vam se mnogi planovi kao i nadanja ispuniti. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, partner vam priređuje iznenađenje. Slobodne Ribe su okružene brojnim kandidatima ali podižu svoje kriterijume. Zdravlje: vitalni ste.

Izvor: story.rs