Melina upala u Harisovu vilu i napravila incident – Pevač otkrio zašto je zvao policiju i šta je sa pištoljem: “Počela je da provocira”

|

Prava drama odigrala se sinoć u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina neočekivano upala u vilu. Kako je pevač ispričao, on nije bio u kući kada je Melina došla.

“Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla “svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi” na šta sam joj ja rekao: “Ako sud kaže da je tvoja”, kaže Haris i dodaje:

“Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio”, ispričao je pevač.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, posle čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

“Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju”, rekao je Haris Džinović.

Izvor: telegraf.rs