Maša Terzić pokazala sina, poziraju okruženi hiljadama ruža: Od Koljinog oca ni traga ni glasa

|

Pre mesec dana Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, postala je majka. Iz emotivne veze sa tajanstvenim biznismenom ona je rodila zdravog dečaka koji je dobio neobično ime Kolja.

Sve do danas Maša je izbegavala da dečaka predstavlja javnosti, vodeći brigu prvenstveno o njegovom zdravlju. Ipak, nije odolela da svog naslednika pokaže na svom Instagram profilu. Maša je objavila fotografiju na kojoj sa sinom pozira okružena hiljadama crvenih ruža, koje je novopečenoj mami poklonio budući suprug, a Koljin otac, što je sliku učinilo dodatno lepom i dirljivom.

Pored komentara koliko je dečak sladak i lep, ispod slike su se ređala i zapitkivanja ko je čovek kojem je ćerka Zvezdana Terzića rodila dete. Ono malo što se zna je da je u pitanju poslovni čovek, sa razvijenim i vrlo uspešnim biznisom koji izbegava medije i pojavljivanja u javnosti. Zna se i da je Mašu romantično zaprosio kao i da će venčanje upriličiti van Srbije.

Maša i njen izabranik planiraju da se venčaju na egzotičnoj destinaciji uz prisustvo 50 zvanica, a sin Maše Terzić imaće počasno mesto i zadatak, te se sa svadbenim veseljem čeka da Kolja malo poraste.

Izvor: story.rs