Marinko iz “Igre sudbine” gradi porodični zamak u selu: Njegova soba je na vrhu kupole, a imaju i zanimljiv familijarni biznis

|

U poslednje vreme serija “Igra sudbine” beleži rekordnu gledanost a jedan od glumaca pohvalio se kako gradi kuću u jednom malom mestu u Srbiji. Radi se o Milanu Bosiljčiću, koji je u seriji igra ulogu Marinka. Pored glume bavi i profesionalnom proizvodnjom rakije u sopstvenoj destileriji.

Zajedno sa članovima porodice dugi niz godina proizvode rakiju, a imanje koje se nalazi u selu Gorjane nadomak Užica je mesto odakle potiče familija Bosiljčić. Ekipi “Exkluziva” glumac je ponosno pokazao svoje porodično imanje.

“Jeste da deluje da je krater, ovde ćemo se kupati uskoro. Ovo je rupa koja je iskopana za bazen. To će biti jedno velelepno zdanje, imamo zamak i imaćemo bazen”, rekao je Milan koji je objasnio da će bazen biti dugačak nekoliko metara, a zatim dodao:

“Mi uz pomoć energije koju koristimo za destilaciju povezujemo grejanje u zamku koji se zimi greje, a sada ćemo koristi tu energiju i za bazen. Odatle dolazi u bazen i zimi ćemo se kupati u bazenu, jer ćemo imati toplu vodu”, ispričao je glumac iz popularne serije.

“Dole je sve podno grejanje. Zidovi su urađeni, nemamo još gotovih soba. Imaćemo pet soba što se tiče zamka, svaka soba će imati svoje kupatilo. Na vrhu zamka će se nalaziti moja soba, jer sam zadužen za odbranu zamka od raznih uskoka”, priča Milan kroz smeh.

U zamku će se nalaziti tajni vinski podrum, a vrata od ulaza biće napravljena od police sa knjigama. Inače, Milan je po profesiji bankar, čak je i bio zaposlen u Ministarstvu finansija, ali je završio i glumu i gradi karijeru i na televiziji i u pozorištu. Ima i mnoga druga interesovanja, trenirao je košarku i ronjenje, a naročito je oduševio smislom za uređenje enterijera.

Izvor: prva.rs