Marija Veljković sa ćerkama otišla na letovanje – Podelila slike kao sa razglednica: Peščane plaže i kristalno čisto more

|

Pošto je prošle godine stavila tačku desetogodišnji brak, voditeljka “Slagalice” Marija Veljković je sa troje dece nastavila život u svom devojačkom stanu i trudi se da mališanima omogući lepo i bezbrižno detinjstvo.

Marija je spakovala kofere i sa ćerkama Rosom i Nevom zaputila se na letovanje. Voditeljka sa decom letuje u Alanji, koju mnogi zovu „Majorka turske obale“, inače, omiljenoj letnjoj destinaciji, na kojoj uživa u peščanim plažama i kristalno čistom moru.

Iako se nakon tri porođaja može pohvaliti vitkom linijom, voditeljka emisije „Novi početak“ na plaži ne otkriva previše, pa uglavnom pozira u pareu koji joj savršeno stoji.

U pauzi od plivanja, sunčanja i istraživanja turskih sokaka, tri dame uživaju u restoranu na obali, gde isprobavaju specijalitete mediteranske kuhinje. Zanimljivo je da su Rosa i Neva odevne kombinacije uskladile sa mamom, pa su zadovoljno pozirale sa sličnim trakama za kosu i haljinicama.

“Dobro jutro sa neba”, napisala je Marija Veljković, te je jasno koliko je oduševljena destinacijom na kojoj zasluženi odmor provodi sa ćerkama.

Izvor: hellomagazin.rs