Marija Veljković objavila sliku bez šminke i frizure: Ovo je dokaz da žene sa televizije nisu savršene

|

Mnogima omiljeno tv lice, Marija Veljković, pozata je kao žena koja drži do svog izgleda. Pazi šta jede, pažljivo bira proizvode za negu i šminku i oprezno gradi svoj stil, zbog čega je njen imidž vrlo prepoznatljiv. Pa ipak, Marija Veljković bez šminke, s obzirom na posao kojim se bavi, nije prizor koji često imate prilike da vidite.

Da je i ona sasvim obična žena, voditeljka je rešila da podeli sa svojim pratiteljkama, te je na svom “Instagramu” objavila fotografiju na kojoj uživa u jutarnjoj kafi. Na pomenutoj fotografiji, Marija Veljković bez trunke šminke, u kućnom izdanju, bez frizure, pozira i ističe važnost prirodne lepote, i toga da je lepa žena pre svega ona koja je zadovoljna sobom.

Bez obzira što nema šminku, sa kojom je na ekranu viđamo svakodnevno i iako joj je kosa svezana u punđu, Marija je oduševila pratiteljke svojom negovanom kožom i prirodnom lepotom, pa je voditeljka dobila sijaset komplimenata na račun svog izgleda.

Marija Veljković je, nakon razvoda ubrzo uplovila u novu emotivnu vezu sa pevačem Rastkom Jankovićem, pa je verovatno i to jedan od razloga zbog čega voditeljka blista. Jer, samo je srećna i zadovoljna žena, lepa žena.

Izvor: story.rs