Majka Brajana Volša je milionerka, živi u ovoj zgradi, ali je “od nje ostao samo automobil” (FOTO)

|

Novinarka Zorica Radulović ponovo je posetila Svampskot, naselje Vivijan skver, u kom živi majka Brajana Volša.

Otkako je javnost početkom januara saznala da je Ana nestala 1. januara, njena svekrva Dajana se nije oglašavala.

I danas je umesto Dajane, ispred zgrade naša novinarka pronašla njen crveni automobil, na kom se nalaze naslage snega, što ukazuje da danima nije pomeran s parkinga.

S obzirom na to da joj je automobil, koji je povremeno vozio i njen sin, parkiran ispred kuće pretpostavljano da je ona u stanu, ali da ne izlazi.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da poznaju Dajanu, ali da je danima nisu ni videli ni čuli.

Od nje je “ostao samo automobil”, koji ne miče s parkinga, svi drugi tragovi o tome da je žena uopšte u stanu ili negde drugde ne postoje.

Ono što je poznato je da je Dajana milionerka, pa su se mnogi čudili zašto nije želela da plati kauciju za Brajana kada je smešten u pritvor.

Nedavno su američki mediji objavili fotografije Brajanove majke, Dajane Volš, u blizini njihove kuće u Kohasetu i to je bio poslednji put kada su mediji uspeli da je uslikaju.

Naša reporterka je nedavno ponovo posetila Brajanovu i Aninu kuću, gde je snimila nešto neobično.

Svetlo u kući bilo je upaljeno u sobi, dok je pre nedelju dana gorelo u hodniku. Nije poznato ko je boravio u kući, a nije isključeno da je to bila upravo Dajana.

Nije poznato ni da li je Dajana uspela da se vidi i čuje sa svojim unucima, o kojima su brigu nakon Brajanovog hapšenja preuzele socijalne službe.

Izvor: telegraf.rs