Majka Ane Bekute nije podržavala ćerkin izbor: Evo šta joj je govorila tada – “Branila mi je da pevam..”

|

Ana Bekuta jedna je od najboljih pevačica narodne muzike, ali da se pitala njena majka Milica Polić, Anina karijera išla bi u potpuno drugačijem smeru.

‒ Pošto sam bila odlična učenica, moja mama je imala želju da postanem doktorka ili učiteljica. Rano sam joj srušila snove o mom životnom pozivu ‒ rekla je Bekuta.

Ona je otkrila i da je jednom napisala post na Instagramu, u kome je navela da joj je majka branila da peva, a otac Branko se nije protivio, i odmah je usledio poziv.

– Mami je neko odmah pročitao i pozvala me je istog momenta. Rekla mi je da nije baš da mi je branila, ali u vreme kad sam ja krenula tim putem, početkom osamdesetih, biti pevačica bilo je čudno. Imala je za mene druge planove, i ja je skroz razumem. Danas je ponosna na sve što sam postigla, i često me zamoli da joj otpevam neku pesmu.

Anina majka je u poodmaklim godinama, ali je vrlo vitalna, pa ju je pevačica dovela u Beograd iz Pribojske banje, gde je i sama živela u mladosti. U kraju u kome Ana živi, one često šetaju, a i vrlo rado svrate i na Kalenić-pijacu.

Izvor: hellomagazin.rs