Maja Marinković od dede nasledila 1.200.000 €: Starleta ne sluti šta je čeka napolju, a evo i šta je sve dobila

|

Maja Marinković jedna je od glavnih favorita za pobedu u Zadruzi, ali i ako ne osvoji glavnu nagradu od 70.000 evra, ne mora da se brine.

Njen deda, koji je preminuo pre nekoliko nedelja, ostavio joj je veliko bogatstvo. Osim što je u ovoj sezoni “Zadruge” zaradila 122.000 evra, nju čeka pravo iznenađenje po večerašnjem izlasku iz rijalitija.

Njen otac Radomir Taki Marinković se nada da njegova ćerka pobedi, što bi joj donelo još 70.000 evra, ali i ako ne izađe poslednja iz bele kuće, on je zadovoljan njenim učešćem.

– Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je oko 1.200.000 evra – rekao nam je Taki.

A tata se potrudio da iznenadi svoju mezimici kojoj je kupio skupoceni automobil. Maju će večeras sačekati beli BMW, ali i plac u Braće Jerković.

– Ona je takođe od deke, koji je nedavno preminuo, zbog čije sahrane je na kratko izašla iz rijalitija, nasledila i imanje sa kućom na Avali, gde je, inače tamo i odrasla.

Da li će savetovati ćerki da uradi sa nasledstvom, da li da ga proda ili zadrži, rekao je da slobodu ostavlja samo njoj.

– Neka radi šta ona želi. Neka ga proda, zadrži, ja ću je podržati. Mene to ne interesuje, ja imam svoj novac – rekao je Taki.

Izvor: telegraf.rs