Maja Marinković na poklon dobila besnu mašinu: “Častim je za prvo mesto, siguran sam da će da pobedi”

|

Otac Maje Marinković, Taki Marinković rešio je da svojoj mezimici, koju često naziva princezom, kupi automobil marke BMW.

– Rešio sam da ćerku častim za prvo mesto koje će osvojiti u “Zadruzi”, ja se iskreno nadam da će tako biti! Zaslužila je da je častim! Da ne bi pare otišle na drugu stranu, bolje da se ulože u prave stvari. Auto je koštao 15.000 evra – rekao je Taki i priznao da njegova ćerka još uvek nema vozačku dozvolu.

– Nažalost, nije još položila. Uplatila je celokupno polaganje, ali mislim da je otišla na tri časa, nikako to da završi, stalno je u rijalitiju. Nadam se da će završiti auto-školu kada bude izašla, pa da može lepo da se služi ovim automobilom – rekao je Taki.

Podsetimo, Maja Marinković bila je napadnuta od strane Anđele Đuričić u rijalitiju, a Anđela je zbog toga i diskvalifikovana. Taki je podneo krivičnu prijavu protiv Đuričićeve.

– Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima ona tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi – izjavio je Taki.

Izvor: kurir.rs