Luk Blek otkrio tajnu svog nadimka: Gostovao u jednoj emisiji pa se rasplakao, evo i zbog čega

|

Luka Ivanović, koga je javnost zna pod nadimkom Luk Blek, smatra da je veoma dosadna osoba, a smatra da je i na sceni isti kakav je i privatno, a sada je javnosti otkrio i tajnu svog „umetničkog imena“.

– Luke Black je jedna veoma dosadna osoba, koja sedi kod kuće ceo život, igra igrice i gleda crtane filmove. Na svom nastupu uspeo sam da prikažem ono što ja jesam – rekao je pevač i otkrio tajnu svog nadimka.

– To je moje „Myspace“ ime koje sam imao još sa 16. godina. Tada sam bio veoma dramatičan, živeo sam u Čačku i bio sam u fazonu, muzička scena u Srbiji je umrla i ja ću od danas da je žalim. Tada sam smislio to Luk Blek, jer noseći crninu 40 dana, dalo mi je neku drugu vrstu inspiracije i želeo sam da ispoštujem tu boju – rekao je Luk.

U medijima se pojavila vest da je Luk Blek u rodbinskoj vezi sa prošlogodišnjom srpskom predstavnicom na Evrosongu, Anom Đurić Konstraktom, a Luka je sada otkrio pravu istinu.

– Konstrakta i ja nismo u rodu, već je ona moj dugogodišnji prijatelj, ali bih sigurno mnogo voleo da imam kul tetku kao što je ona. Ukoliko gledamo iz neke umetničke perspektive, presrećan sm što ljudi misle da smo u srodstvu, a ako gledamo vizuelni deo, onda sam još srećniji, jer je ona meni jedna od najlepših žena na svetu. Iako nismo u srodstvu, ja je gledam kao sestru – rekao je Luka.

Pesma „Samo mi se spava“, na dobroj je poziciji u kladionicama, zbog čega je Blek veoma ponosan, pa su ga u jednom momentu emocije savladale, pa je pustio suzu.

– Izvinite, veoma sam emotivan i mnogo je lepo da čujem ovakve komentare – rekao je Blek u jednoj emisiji.

Izvor: 24sedam.rs