Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila pevačevu taktiku: “Napada majku kako bi slomio sina, ali neće mu uspeti”

|

Mirjana Antonović uključila se u emisiju Puls Srbije, tvrdeći da je otac njenog sina Devina pevač Miroslav Ilić. Ona je sa Ivanom Gajićem razgovarala povodom tužbe koju je Miroslav podneo protiv nje.

– Radi se o krivičnoj prijavi protiv mene za povrede tajne postupka. Ja nisam smela ništa da prenosim u medijima ono što se dešavalo. Za to sledi kazna od godinu dana i uopšte nije prijatno. Pridržavala sam se svega što je sudija zahtevala i kad su pregledali sudsku prijavu došli su do toga da je bez ikakvog osnova i odbacili su je – rekla je Mirjana i dodala da nije prvi put da pevač protiv nje podnosi tužbe:

– Tužio me je za proganjanje, to je glupost velika. Osoba koja živi 7000 kilometara daleko od njega da ga proganja. Mene proganjaju svaki dan. Pritisnem blok i nema više proganjanja. Ovo drugo tužba je ipak mnogo opasnija.

Ona je sigurna da Ilić tužbama želi da izvrši pritisak na nju, kako bi njen sin odustao od tužbe protiv njega:

– Ovo je sigurno sistematski pritisak na majku kako bi sin odustao od tužbe. To je manipulacija i suda i zakona. Njemu je sve ovo mnogo teško palo. A najviše zato što postoji mogućnost da njegova majka, ni kriva ni dužna, završi u zatvoru. A mnogo mi smeta mi i ovo ometanje svih ovih šarlatana koji pričaju o meni po novinama. To je sve taktika kako bi slomio Devina, neće mu to upaliti!

– Devin je mnogo ranjen da bi odustao, pošto ne želi da nijedno drugo dete preživljava takvu bol. Ja mu ne bih dozvolila, da on zbog mene ne učini to što želi, pa makar i otišla u zatvor.

Izvor: kurir.rs