Ljiljana Jevremović otkrila detalje razgovora sa Kebinom ženom: “Dok je Ina bila u staklenom boksu, Olja se smejala mom majčinskom vapaju”

|

Devedesetih i početkom dve hiljaditih godina, Ljiljana Jevremović bila je jedan od najtraženijih tekstopisaca. Karijera je počela da joj stagnira kada je Draganu Kojiću Kebi rodila vanbračnu ćerku Inu.

U velikoj životnoj ispovesti koju je dala za portal Nova Ljiljana je otkrila da je nekada za jednu napisanu rečenicu dobijala trista evra, dok danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za trista dinara po satu.

Ljiljana se prisetila kontakta koji joj je promenilo život, agonije kroz koju je prolazila zbog problema sa Kojićem, koji nije želeo da prizna dete, ali i pretnji koje je, kako je ispričala, dobijala od njegove supruge Olge, poznatije kao Olja.

“Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete, koje je tada imalo tri meseca, prež1veti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja moram da se javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti… Ja prestravljena borim se za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju”, priseća se Ljiljana i nastavlja:

“Svi u bolnici bili su obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim majčinskim vapajima sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Molila sam da me ostave na miru. Ja se i sada tresem i nije mi dobro”, ispričala je kroz suze Ljiljana Jevremović.

Izvor: nova.rs