Lepe vesti u domu pevačice: Evo čime je ovog puta obradovala javnost (FOTO)

|

Naša mlada i lepa pevačica, Marija Mikić, po drugi put je u drugom stanju, nakon što je pre tri meseca rodila devojčicu Đurđu.

Pevačica se sada oglasila za javnost , te je i otkrila da je u trećem mesecu trudnoće.

– U medijima sam videla različite naslove, da sam ostala trudna 3 meseca nakon rođenja ćerke, ali istina je zapravo, da sam zatrudnela posle mesec dana, jer sam već u trećem mesecu trudnoće – rekla je mlada pevačica i mama. “Razlika između dece biće 10 meseci” – kazala je Marija te nam je ispričala kako je došlo do toga da uradi test za trudnoću.

– Zaista nisam očekivala tako lepu vest, naročito nakon svega što smo prošli sa Đurđom, mislili samo da je nema šanse da tako brzo ostanem u drugom stanju, ali Joca kaže da je znao! On je bio ubeđen da sam trudna, stalno je svima pričao i govorila sam mu da prestane. Jednom prilikom je otišao da kupi test za koronu, jer sam se loše osećala, pa je on usput kupio i test za trudnoću. Nakon što sam ga uradila, otišla sam u kuhinju da Đurđi zagrejem mleko, Joca je došao za mnom i rekao “Čestitam, postaćete mama!”. Mislila sam da se zeza i to sam mu i rekla, ali stoje dve crte – kaže Marija i smeje se.

– Sećam se dana kada smo radili test za Đurđu, kako sam se tresla se dok smo čekali, a sada, čim sam ga uradila pojavile su se dve crte. E, posle je Joca svima rekao da sam trudna, još je i rekao da su blizanci! Nisu blizanci, samo je pravio pometnju. Svi smo se zaista šokirali kada smo saznali za drugu trudnoću, i ja i moji roditelji, samo tati nije! On je znao. Kada sam se pribrala, shvatila sam da je to dar od Boga posle svega što smo prošli.

Pevačica Marija Mikić je vrlo otvoreno pričala o problemima sa začećem, spontanim pobačajima i trombofiliji, i sada utiče na važnost testiranja i razgovor sa voljenima.

– Osmelila sam se da pričam o tome, nakon razgovora sa drugaricom. Pitala me je “da ne misliš da si malo sebična? Javna si ličnost, ne treba da ćutiš o ovakvim stvarima, tebi je drugarica pomogla kada te je odvela da uradite test”. Treba pričati o tome i treba se testirati, jer se to testiranje radi tek posle trećeg pobačaja. Mnogo devojaka mi se javilo nakon što sam sve ispričala. Mnogo je bilo teško, a pomoć sam imala od Joce i porodice. Kako ostati normalan u glavi posle svega? Razgovor, podrška i pozitivan stav. Sada sam mnogo dosta opuštenija u drugoj trudnoći.

– Pevačica je pričala o tome da li je tokom prve trudnoće slušala “bapske priče” i savete: “Ja sam tvrdoglava! Znači bukvalno sam govorila sebi ne slušaj nikoga! Uvek kada je bilo pitanja oko Đurđe, vidim da je vruća ili nešto, zvala sam patronažnu sestru, ali najviše sam slušala sebe. Vodila sam se instiktom i iskustvom koje stičem. Toliko smo se mučili da je dobijemo da mi se dešavalo da pomislim da je ovo možda prvi i poslednji put da sam trudna.

Marija je pričala o tome i da li joj nešto nedostaje, san, kafa s prijateljicama, nastupi.

-Kritikovali su nas na početku. Đurđa je posle 10 dana izlazila napolje! Od 7 uveče mi bismo išli u šetnje, pili kafe, odmarali, išla smo zajedno kod frizera , ma svuda sam je vodila. Moj život trpi, ali oko 60 odsto, navikla sam na svoje vreme, ali dođe sve na svoje, uklapaju nastupe, prijaju mi, ali ne mogu bas stalno da nastupam. U glavi će mi zauvek biti rečenica Zorice Brunclik: “Šta se prenemažeš, ja i Kemiš u 9. mesecu na nastupu sa šestoro dece” – ispričala je nasmejana Marija.

Izvor: kurir.rs