Lepe vesti u domu Dragane Mićalović: Poznata glumica presrećna zbog majčinstva, sin je, a zna se i ime (FOTO)

|

Sloboda i Dragana Mićalović važe za jedne od najlepših glumica mlađe generacije, a pažnju privlače gde god da se pojave! Popularne glumice talenat su nasledile od oca, čuvenog Dragana Mićalovića, dok su lepotu nasledile od majke Milice. One imaju i još jednu, najstariju sestru Mirjanu. Najpre se Mirjana porodila, a zatim je i Sloboda na svet donela bliznakinje, a Dragana Mićalović je tada shvatila koliku odgovornost zapravo nosi majčinstvo.

Iako je veoma mlada postala tetka, shvatila je veoma ozbiljno ulogu koja ju je od prvog dana činila srećnom. Ona se trudila da svoje najmilije i ne zapostavlja, a često ih je u odsustvu njihovih roditelja čuvala, šetala, vodila u pozorište, bioskop ili na rođendansku zabavu.

Posmatrajući svoje rođene sestre, kako se nose sa zadacima i iskušenjima koje roditeljstvo nosi, Dragana Mićalović je majčinstvo doživela kao jednu od najzahtevnijih, ali najdragocenijih odluka u životu jedne žene.

Gledajući porodice svojih sestara, i na to kako se ophode prema svojim naslednicima, čemu ih uče, stvorio je kod glumice iskustva i temelje koji će joj sigurno pomoći u daljem životu kada i sama ima svoju decu. Dok se taj trenutak ne desi, najmlađa sestra Mićalović trudi se da pomenuto znanje i iskustvo prenese na scenu.

Ona u pozorišnoj predstavi Ana Karenjina tumači majku malom Serjoži. Eto za sada barem jednom mesečno Dragana Mićalović majčinstvo prihvata kao sastavni deo uloge koju tumaći, a koja je i nekako prekretnica njene karijere. Veoma je ponosna na ovu predstavu i to što je deo nje svedoči ndavna objava, a tiče se snimka nastalog u toku probe. Dragana je objavila scenu u kojoj njen mali kolega Jug, koji igra njenog sina, isprobava tekst a ispod fotografije je napisala: “Moj pozorišni sin. Jug”.

Izvor: story.rs