Dnevni horoskop za 28. januar 2023. Ovnovi danas je dan za uživanje, Vage očekujte priliv novca

|

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN
Danas očekujte veće aktivnosti i pokretanje, i to najpre na polju finansija. Osećate se kao da ste se konačno probudili i da neke situacije sada sagledavate mnogo jasnije. Danas je dan u kome je naglašena potreba za uživanjima , pa stoga, opustite se i provedite lepe trenutke sa svojim partnerom.

BIK
Polako izlazite iz nekih kriznih situacija u kojima ste bili prethodne nedelje. Danas imate mnogo više snage i energije, motivisani ste i dobar je momenat za akciju. Kako dan bude odmicao, predstoji vam opuštanje. Provedite romantično veče sa voljenom osobom.

BLIZANCI
Blizanci se danas dobro osećaju, motivisani su i spremni za akciju. U drugo delu dana moguće je da vas savlada umor. Ali ipak ćete biti zadovoljni rezultatima. Mislite o nekome koga želite da vidite.

RAK
Tokom dana vam predstoji blaga nervoza, ali i veoma jaka energija, pa ćete sigurno uraditi i više nego što ste očekivali. Osećate se dobro, podstaknuti ste, pa ćete biti aktivni danas. Odličan je trenutak za izlazak ili za više druženja. U odnosu sa voljenom osobom osećate sklad i razumevanje.

LAV
U toku današnjeg dana osećaćete priliv velike energije, pa ćete još više biti ubeđeni da neke poslovne situacije i stabilnost možete promeniti nabolje. Sa nadfređenima je moguća povremena nestabilna komunikacija. Što se emotivnog života tiće, u tom polju je danas mirno.

DEVICA
Zaista se odlično osećate, jer ste važne poslovne obaveze priveli kraju. Današnji dan povoljan je za kraći poslovni put ili za neke jače aktivnosti koje su vezane za porodicu. U vama bujaju strasti. Vaš partner vas može iznenaditi nekim izlaskom.

VAGA
Na poslu ste veoma opterećeni, ali vidljivo je da vam se raspoloženje popravlja polako. Uspeli ste da realizujete neke poslove, stoga su mogući i odlični finansijski prilivi. Osećate povremeno napetost u odnosu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA
Danas će vaše raspoloženje biti veoma dobro. Nadali ste se nekim promenama na poslu, i to se i ostvarilo, tako da možete da se opustite. Voljena osoba vam sprema nekeo iznenađenje, a možda ćete večeras i u provod.

STRELAC
Danas ćete biti ažurniji i brži, predstoji vam aktivan dan. Ništa vam nije teško da uradite. Bićete dobro raspoloženi tokom današnjeg dana. Samo vam odnosi u krugu porodice mogu biti pomalo zategnuti i napeti. Izbegavajte bilo kakva neslaganja.

JARAC
Danas su moguće još bolje saradnje i kontakti sa saradnicima. Raspoložeje vam je na vrhuncu, jer će današnji dogovori biti prilično isplativi. Na polju ljubavi i zabave naglašen je tranzitni Mesec – pravo je vreme da se malo opustite i uživate.

VODOLIJA
Vodilije su danas dobro raspoložene i imaju veliku želju za pokretom. Danas vam ništa neće biti teško, naročito ako je vezano za privatni posao ili za porodični segment. Opustite se i uživajte u popodnevnim i večernjim satima, u naručju voljene osobe.

RIBE
Danas je i dalje primetno lošije raspoloženje, kao što vam je i bilo ovih dana, ali kako dan bude odmicao, osećaćete se mnogo bolje. Dobićete vesti ili poruke koje će učiniti da pomislite da ovaj dan i nije baš toliko loš. Naročito ako su to poruke od nekog ko vam je mnogo drag.

Izvor: telegraf.rs