Lepa Brena preduzela teške mere protiv sina Viktora: Ovo bi zaprepastilo svaku majku

|

Viktor Živojinović je sredinom prošle godine napustio porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan, koji se nalazi u jednom od najelitnijih delova Beograda. Kako su medeiji saznali, Živojinovići su izdvojili više od 500.000 evra za stan, pa sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, sada živi momačkim životom, pa je njegova majka morala da postavi nova pravila ponašanja.

Brena se ponosi time što su njeni sinovi samostalni jer su odlučili da žive sami, tako da o svemu treba da se brinu, čak i kada je reč o čišženju stana.

– Neposredno pred Novu godinu, moj sin Viktor se uselio u stan na 40. spratu jedne ekskluzivne zgrade, pa mu i stalno dolazi društvo, luduje i pravi žurke. Iako je imao komfor na Bežaniji on je ipak želeo da se osamostali i odvoji se od roditelja. Međutim, desili su se problemi odmah. Viktor je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana kao i pranja veša, ili da mu nađe kućnu pomoćnicu koja će mu pomoći, ali reakcija njegove majke ga je veoma iznenadila – rekao je izvor:

– On nije očekivao da će Brena tako da reaguje. Ona mu je rekla da ako hoće da živi sam, onda mora sve sam i da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama sređivao sam svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena smatra da Viktor može da izdvoji sam 15 minuta dnevno da usisa i da stavi sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. U početku se Viktor bunio, ali zatim je shvatio da je Brena ipak u pravu, pa sada nakon svake žurke on zasuče rukave i sa svojim drugaricama sredi stan za kratko vreme.

Izvor: story.rs