Kum uništio venčanje mladencima: “Svadba nam je bila kao iz bajke, ali kada je ovo uradio upropastio je sve”

|

Na svom venčanju mladenci moraju biti najbitni, a ono što je uradio jedan kum nešto je čime je pažnju usmerio na sebe, pa mlada to ne može nikako da mu oprosti, lao ni korisnici društvenih mreža, koji su njeno pismo pročitali, gde je mlada opisala kako joj je uništen njen najvažniji dan.

Mlada i mladoženja su na venčanju jedine zvezde, to je njihov dan i niko i ništa ne sme da ih zaseni.

Zato deveruše ne smeju da imaju haljine koje se ističu, članovi porodice koji svojim ispadima kao i pijanim pričama privlače pažnju takođe nisu poželjni na svadbi, jer ništa ne sme da upropasti taj važan dan za mladence. A najmanje želite da neko od vaših zvanica ili čak vaših prijatelja, na vašoj svadbi zaprosi svoju devojku.

Jedna takva situacija desila se jednom paru, pa je mlada napisala pismo koje je postalo pravi hit na internetu. Ona je dugo želela svadbu, sa svojim partnerom se dugo zabavljala, ali jednostavno deca, posao, kupovina nove kuće, sve to im je to bilo mnogo važnije od samog venčanja, koje su organizovali tek kad su se sve kockice složile.

– Sve je bilo lepo na venčanju, naše porodice kao i gosti uživali su i sama ceremonija venčanja je išla savršeno, sve dok kum mog supruga nije prekinuo našu ceremoniju ne bi li zaprosio svoju devojku i saopštio svima da je trudna. Nisam uspela ni da čujem zavete koje je moj muž meni čitao, jer je ona vrištala od sreće i svi su požurili da joj čestitaju, a naš obred je pao u potpuno drugi nebitni plan. Čak je i kamerman u jednom trenutku, i to dok suprug i ja izgovaramo naše zavete, okrenuo kameru prema njoj, koja je pomahnitalo skakala od sreće – napisala je mlada u pismu.

Kumu uopšte nije bilo dovoljno što je potpuno uništio njihov obred, nego je kasnije na večeri, dok je držao zdravicu, celu priču opet preusmerio na sebe i svoju verenicu, a mladence je jedva spomenuo.

– Nisam osoba koja je željna pažnje i ne bih mu ništa zamerila da je prosidbu izveo nakon ceremonije, ali ovako sam stvarno ljuta. Toliko sam ljuta i besna da se i dalje pitam da li se sve ovo stvarno dogodilo – napisala je mlada.

Kada je pismo počelo da se širi društvenim mrežama, mlada je dobila mnogo saveta, i to kako da vrati istom merom kumu, na njegovoj svadbi, kada se bude ženio.

Izvor: kurir.rs