Kristina već našla zamenu za Iliju: Objavila prvu fotografiju sa luksuznog skijališta u Francuskoj – Evo ko joj pravi društvo

|

U prvim danima nove godine, Kristina Mitrović raskinula je veridbu sa Ilijom, naslednikom kralja uranijuma sa kojim je do juče uživala, u kako se činilo, idiličnoj vezi. Vest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, budući da smo gotovo svakodnevno putem društvenih mreža svedočili izlivima emocija sa obe strane.

Ipak, da nešto ozbiljno nije štimalo u njhovom odnosu, stavili su do znanja svima time što su sve zajedničke fotografije pobrisali, a u međuvremenu su se i oboje oglasili interesantnim objavama u kojima se zahvaljuju Bogu i univerzumu što su im pokazali pravi put, te sada mogu odvojeno da nastave svoje živote.

Osim skupocenih komada garderobe i luksuznih aksesoara – putovanja, druženja i izlasci ono je u čemu Kristina i te kako uživa, a da ne želi da gubi vreme i pati za neuspelom vezom, ona je pokazala i najnovijom fotografijom na “Instagramu”.

Naime, Kristina je odlučila da u staroj godini ostavi sve ružno, te se sa prvim danima januara posvetila sebi i porodici. Sa luksuznog skijališta u Francuskoj, Kristina je obradovala brojne pratioce objavivši niz fotografija, a u avanturi joj se pridružila i sestra, te se može zaključiti da Kristina sada uživa u veoma lepom društvu obilazeći lokalne restorane i kafiće.

Izvor: story.rs